İçeriğe geç

Serhan Soysalan Nereli

Yabani aslen nerelidir?

1995 yılında Konya’da doğdu. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı.

Yabani Serhan nereli?

Sevilen dizide Serhan karakterini canlandıran Yurdaer Okur hakkında bilgiler merak uyandırdı. İşte Yurdaer Okur hakkında bilgiler… Yurdaer Okur kimdir? Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974’te Rize’de doğdu.

Yabani Çağla nereli?

Seray Özkan 1998 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde aldı ve 2020 yılında mezun oldu.

Yabani Serhan’ın boyu kaç?

Yurdaer OkurMeslekOyuncu · Tiyatro yönetmeni · Sanat yönetmeniAktif yıllar1999-günümüzBoy1,74 m (5 ft 81⁄2 in)EvlilikDilara Yalçın Okur (d. 2011)7 satır daha

Yabani dizisindeki yaman nereli?

Vahşi dizisinin başrollerinden birini canlandıracak olan Sarı’nın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki Vahşi dizisinin Yaman’ı Halit Özgür Sarı kimdir? Halit Özgür Sarı Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993’te İstanbul’da doğdu ve lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı.

Yabani yamanın babası kim?

Neslihan ve Serhan’ın oğludur. Alaz’ın ikiz kız kardeşi ve Neslihan ile Serhan’ın kızıdır.

Yabani dizide kim öldü?

Ayrılık haberi yeni sezona damga vurdu. Simay Barlas’ın canlandırdığı Rüya karakteri hayatını kaybetti ve diziye veda etti.

Rojbin Erden kimdir, aslen nerelidir?

Model, oyuncu. 1996 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümünden mezun oldu. Modellikle de ilgilenen Rojbin Erden, 2021 yılından itibaren Çıplak, Gelsin Hayat Bilip Gibi ve Vahşi gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

Yabani dizisi nerede çekiliyor?

Wild nerede çekiliyor? Wild dizisi İstanbul’da çekiliyor. Wild dizisi Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı yerlerinde çekilen renkli görüntülere yer veriyor.

Yabanideki Melike kimdir?

Ocak 1981, İstanbul), Türk oyuncu ve tiyatro oyuncusu. Baba tarafından Gürcü kökenlidir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk oyunculuk kariyerinde 2006 yılında Kod Adı Kaos adlı televizyon dizisinde rol aldı.

Yabani Ece kimdir?

“Vahşi” dizisinin Ece’si Aleyna Al kimdir? Aleyna Al, 9 Şubat 2006’da Aydın Nazilli’de doğdu. Al, İran yapımı “Gümüş Adam” filminde rol aldı. Genç oyuncu, “Aşk Yeniden”, “Şevket Yerimdar” ve “Savaşçı” gibi yapımlarda rol aldı. Al, son olarak Fox TV’de yayınlanan “Vahşi” dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Yabani dizisi Alaz kaç yaşında?

3 Temmuz 1990 doğumlu oyuncu Yengeç burcudur. Makedonya’nın Üsküp şehrinde doğan Bertan Asllani, özellikle lise yıllarında müzik ve sporla ilgilendi. 12 yaşında kendi stüdyosunu kurarak beste yapmaya başladı.

Yabani dizisindeki Serhan’ın gerçek ismi nedir?

FOX’ta Salı akşamları yayınlanan ve beğeniyle izlenen Vahşi dizisinde, değerli oyuncu Yurdaer Okur, Serhan karakterini canlandırıyor.

Yabani dizisi Selçuk Komiser kimdir?

Şinasi Yurtsever (16 Temmuz 1973 Erzincan doğumlu), Türk oyuncu.

Yabani dizisindeki Şebnem kimdir?

Şebnem Hassanisoughi (7 Aralık 1985, İstanbul doğumlu) İstanbul doğumlu Türk sinema ve televizyon oyuncusudur. Babası İran Azerbaycanlıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Bölümü ve Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Tiyatro Yüksek Lisans Programı’nda eğitim gördü.

Halit Özgür Sarı aslen nereli?

Hayatı ve kariyeri 4 Ekim 1993’te İstanbul’da doğdu. Aslen Gazianteplidir. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ekonomi bölümünden mezun oldu ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı.

Yabani dizisi Asi nereli?

Vahşi dizisinin oyuncusu Rojbin Erden kimdir? 1996 yılında İstanbul’da doğan Rojbin Erden, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümünden mezun oldu.

Rojbin Erden’in kökeni nereli?

Model, TV oyuncusu. 1996 yılında İstanbul’da doğdu.

Yaman Ali nereli?

1968 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul’da, liseyi Erzincan’da bitirdi. 1993 yılında Uludağ Üniversitesi İ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kapalı Escort